WATT BROOKLYN expected delivery in week 39

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Privacy statement en Cookies

In het kader van onze dienstverlening legt WATT Mobility gegevens van u vast. Middels dit privacy statement informeren wij u over het gebruik van uw persoonsgegevens door WATT Mobility.

WATT Mobility gaat zorgvuldig om met de verwerking uw persoonsgegevens. Dit gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de privacyregelgeving volgens de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ (Wbp).

 

ONDERSCHEID PERSOONSGEGEVENS EN ANONIEME GEGEVENS

WATT Mobility maakt onderscheid tussen persoonsgegevens en anonieme gegevens. Persoonsgegevens zijn die gegevens op basis waarvan uw identiteit kan worden herleid, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en leeftijd.

WATT Mobility kan op verschillende manieren de beschikking krijgen over uw persoonsgegevens. In de eerste plaats kunt u deze persoonsgegevens zelf hebben verstrekt via deze website of anderszins. Daarnaast kanWATT Mobility uw persoonsgegevens hebben verkregen van haar opdrachtgevers of van dataleveranciers.

Anonieme gegevens zijn gegevens die niet (meer) kunnen worden herleid tot uw identiteit. Een belangrijk en veel voorkomend voorbeeld van anonieme gegevens is het IP-adres. Wanneer u onze website bezoekt, is het noodzakelijk bepaalde informatie te verzamelen om de verbinding goed te laten verlopen. Als u een webpagina opvraagt, is het voor de webserver noodzakelijk te weten waar de pagina naar toe moet. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van uw IP-adres.

 

GEBRUIK VAN COOKIES

WATT Mobility maakt op haar websites gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van onze website, maar ook cookies waarvan u niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics), zijn zeer belangrijk. Zonder anonieme input van bezoekers hebben wij geen beeld van het gebruik van de website en hoe we hem kunnen verbeteren. De advertising-cookie die wordt geplaatst, zorgt middels een zogeheten ‘frequency cap’ dat u niet continu wordt benaderd door dezelfde advertentie.

 

VERWIJDERING VAN COOKIES

Wilt u niet dat er cookies worden geplaatst? Dan kunt u cookies eenvoudig uitzetten via uw browser. Hoe u dit moet doen, kunt u vinden op de website van de Consumentenbond.

 

WATT MOBILITY EN ANDERE WEBSITES

Op de websites vanWATT Mobility treft u als service regelmatig hyperlinks aan naar websites van derden. WATT Mobility kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de betreffende site.

 

OVERZICHT VAN GEBRUIKTE COOKIES

WATT Mobility plaatst de volgende cookies: